Wednesday, October 20, 2010

Detox Foot Patch (Koyok Kaki Buang Toksin)


Hai, Salam 1 Malaysia semua.

Tahukah anda ?

Dalam tubuh kita ada bersarang toksin yang merbahaya .
Faktor pencemaran,pemakanan dan cara hidup
mempengaruhi meningkatnya kandungan toksin alam tubuh kita.

Tahukah anda ?

Di Asia (Koyok kaki) telah lama dipraktikkan
sebagai alternative kaedah
membuang toksin.

Dan kini mula berkembang di Eropah dan Negara Timur Tengah.


Tahukah anda ?

Kini ada cara yang amat mudah,ringkas,tak menyakitkan,
tak berpantang malah murah untuk kesihatan anda.

Apa yang penting ia diperbuat dari bahan herba semula jadi.
Penggunaan hanya 6~8 jam sehari.

Mencegah dari baik dari mengubati.

Tubuh manusia akan menyahtoksin jauh dalam hati dan toksin ini akan disimpan dibahagian bawah badan atau kaki.

Herba dan bahan semulajadi akan membuka ruang akupuntur
dan ini membolehkan detox patch menarik keluar toksin dari badan
secara lembut dan perlahan.

Kandungan herba didalamnya

~ Wood Vinegar Extract
~ Bamboo Vinegar Extract
~ Chitosan
~ Vitamin C
~ Tourmaline


Tanda -Tanda seseorang itu BANYAK toksin.

~ Kerap sakit kepala
~ Rabun
~ Rambut gugur
~ Badan terasa penat tanpa sebab
~ Susah untuk tidur atau bangun
~ Bahagian tertentu pada tubuh kelihatan gelap spt bawah lengan,celah peha
buku lali,dan lain-lain.
~ Banyak angin kerap sendawa, alahan, inflamasi pada sendi
~ Sinus,buasir, sembelit
~ Berat badan meningkat
~ Selulit
~ Masalah penyakit kulit, jerawat, kudis
~ Dan pelbagai lagi.


Kesan dari pemakaiannya

Dapat dilihat apabila warna koyok ini berubah warna ke hitam atau coklat
dan terdapat lendir basah atau berminyak .
Ini menunjukkan toksin ditarik keluar.

Teruskan pengunaan koyok ini sehingga warna lebih cerah dan membuktikan
toksin semakin berkurangan.


PRODUK PENYELESAIAN
________________________________________________

**HOT** Paling Laris

White / Silver Detox Foot Patch







Sangat berkesan untuk :

~ Membuang toksin, air berlebihan dan menurunkan paras gula dalam badan
~ Tubuh akan lebih bertenaga dan bersemangat
~ Mengurangkan alahan, sakit sendi, lenguh
~ Meredakan sakit kepala, migrain stress, tekanan
~ Menstabilkan tekanan dan aliran darah
~ Menguatkan immune tubuh
~ Melegakan sakit tumit,kaki,kejang dan menurunkan obesiti
~ Sembelit,buasir, kembung, penyakit angin
~ Darah tinggi, kencing manis
~ Mengatasi masalah susah tidur
~ Tabiat berpanjangan pengambilan ubat
~ Terdedah kepada pekerjaan bahan kimia seperti cat,larutan dan lain-lain
~ Memudahkan bangun tidur dan lebih segar
~ Masalah gout, sendi, asma, masalah kulit, sengugut, sembab
~ Perokok tegar.
~ Membuang lemak dan lain-lain


HARGA BORONG WHITE / SILVER LOOSE PACK

100pcs = RM80 RM65
300pcs = RM225 RM175
500Pcs= RM300 RM245


HARGA BORONG SILVER BAG (Tidak termasuk kotak)



100pcs = RM90 RM75
300pcs = RM235 RM185
500Pcs= RM300 RM255


PROMOSI POSLAJU PERCUMA UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA

Kotak RM1/Pcs (Boleh isi 10 Keping di Dalam)

Muhafis - 0127522085

Kaedah pembayaran KLIK SINI
_________________________________________

Gold Detox Foot Patch

Fungsi Utama: Menurunkan berat badan degan pemakaian secara konsisten, Buang lemak di peha, betis, dan perut.


Green Detox Foot Patch 
Fungsi Utama: Menenangkan fikiran, tekanan hidup. kerja yang menyebabkan seseorang susah masuk tidur. Sesuai untuk penghidap penyakit Insomnia.

Ionic Detox Foot Patch


Fungsi Utama: Keceriaan sepanjang hari. Patch ini akan menstabilkan tenaga ion +ve yang telah dijana oleh alat elektrik disekitar yang menyebabkan keletihan  Sesuai untuk mereka yang bekerja dipejabat atau mereka yang mengendalikan mesin.

Ginseng Detox Foot Patch
 Fungsi Utama: Meningkatkan semangat dan kekuatan badan  Sesuai untuk mereka yang mengalami lemah badan dan selalu mengantuk semasa bekerja.



HARGA BORONG GOLD/GREEN/IONIC/GINSENG


100pcs = RM90 RM75
300pcs = RM235 RM185
500Pcs= RM300 RM255


PROMOSI POSLAJU PERCUMA UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA

HARGA MAMPU MILIK!!


Muhafis - 0127522085

Kaedah pembayaran KLIK SINI

________________________________________

Cara penggunaan Koyok


Konsep 3T - Tampal, Tidur, Toksin Hilang

1.Buka Pelekat
2.Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat
3.Pastikan bahagian yang berherba dan tiada tulisan mengadap tapak kaki anda

Boleh juga ditampal pada mana-mana bahagian tubuh yang bermasalah seperti
di bahu,belakang badan,lutut,pinggang,bawah pusat.
Penggunaan adalah selama 6 hingga 8 jam
(Waktu Tidur ) Elakkan dari terkena air.

Setelah bangun pagi bukalah koyok tersebut dan lihatlah berapa banyaknya toksin ditarik keluar dikumpulkan.
Basuhlah kaki anda dengan bersih .

Rasa perubahannya anda kembali
bertenaga dan ringan.

Untuk hasil yang memberangsangkan gunalah koyok ini pada setiap malam
sehingga anda dapat melihat paras toksin anda semakin berkurangan.

Pengesahan dari Korea




Testimoni Pengguna:









72 comments:

  1. mcm mane nk order bnd nie ek...?

    ReplyDelete
  2. der...wa nak detox 20 guni,
    wa salu pening pale r der,
    wa nak wat koyok ok ke?
    sok bungkus masuk dlm plastik itam ok?
    wa bayar bulan depan

    ReplyDelete
  3. Mister anon.
    20 guni ek, lau beran leh
    sms ku. tQ : )

    ReplyDelete
  4. erm..ada yg post tue herba tu letak dlm mcm bekas kertas tue..tp yg ni tgok dlm plastik..mana satu betul n palsu yer?tanks..

    ReplyDelete
  5. wah..ramai yang promosikan bende ni..betul2 berkesan ke er?aku nk jgk try tp takut ada kesan jangka masa panjang mcm ada penyakit yang dtg pada masa dpn.

    ReplyDelete
  6. hai Buat Duit,

    Memang ramai yg promosi Detox skrg nie,
    yg pasti produk nie mujarab, thats why mereka
    berani labur duit untuk menjual produk nie. : )

    tentang berkesan ke tidak kena try dulu nie, he he
    setakat ini 80% pelanggan saya berpuashati dgn detox yg saya jual,
    20% lagi tak rase kesan ape2 sebap seperti mana kita tahu,
    produk herba belum tentu sesuai dgn semua kondisi org.
    saya menjual produk yang silver, kandungan herba nye telah di 'upgrade'.

    kesan jangka masa panjang, tiada!
    berdasarkan ujian makmal yg telah di buat, tiada kesan sampingan
    samada jangka masa panjang & pendek, malah
    doktor mengesyorkan kite mencuba, Cuma 3 golongan yg perlu
    die lakkan utk memakai adelah Ibu yg mengandung, menyusukan anak, dan pesakit yg mengalami sakit jantung yg kritikal,

    TQ kerana menanye buat duit. Mai try.

    Promosi skrg.
    PERCUMA pos express + PERCUMA 2 PCs Gold Detox utk Slimming. : )

    ReplyDelete
  7. hai Fida,
    okie macam nie,
    kalau utk Fungsi yang sam, iaitu buang toksin,
    ade 2 jenis produk, 1st yg Packet puteh, 2nd yg saye jual nie, packet silver. packet putih nie yg selalu org jual di internet, manakala yg silver nie jarang2 utk kite dapat,

    fungsi sama saja, buang toksin, buang angin dlm badan, migrain, hilangkan bau kaki, hilangkan sengal2 di bdn, cuma dari segi kandungan herba, utk Produk Silver, Bahan yg dinamakan Tourmaline telah ditambah byk sikit dari yg white,

    Insyaallah lebih berkesan, mai Fida try. sementara saya buat promosi ni! : )

    ReplyDelete
  8. ni yg dtg dr Jepun tu ke ek..? nk jd agen boleh??

    ReplyDelete
  9. hy cik anon, boleh, dialu2 kan utk jadi agent,
    harga agen pun lebih murah, minimum order 100pcs.
    sila sms sy utk maklumat lanjut. muhafis 0127522085

    ReplyDelete
  10. sha>>

    nk tnya,berapa minimum modal nk jdk agen ni ek???

    ReplyDelete
  11. nk tanyer ni, bg ibu2 yg mengandung, bleh guna x benda ni?

    ReplyDelete
  12. hi Sha, utk jadi agent, Modal minimum adalah RM100, iaitu mendapat 10 Box Silver detox Foot Patch, Harga tersebut termasuk 10keping Box, dan Poslaju, jika ke Sabah atau Sarawak tambah lagi RM10. Mai Sha, jual detox di kawasan perumahan anda & ofis dll, Jom sertai 'Kempen Zero Toksin' utk tahun ini dan tahun mendatang.. ; )

    ReplyDelete
  13. hai cik Anon, larangan utk golongan bagi memakai produk ini adalah ibu2 yang mengandung, menyusukan anak, dan mereka yg mengalami sakit jantung yg kronik, Kandungan herba dlm detox foot patch ini kuat kesannya, lebih baik elakkan, terima kasih kerana bertanya

    ReplyDelete
  14. salam,
    nak tanya..if nak jadi ahli ada kena jumpa sape2 ke??ataupun, if bayar modal minimum rm100 tu dah terus automatic jd ahli??

    ReplyDelete
  15. hai cik anon, tak perlu jumpa siape2, konsep kami trading, saya jual harga agen, then cik anon, markup kan harga lagi, tiada konsep upline downline atau pun konsep mudharabah dlm jual detox nie, he he gurau je. ya, rm100 terus layak digelar agen detox, boleh contact sy: muhafis 0127522085

    ReplyDelete
  16. klu sye dah bayar jadi ahli sebanyak 100
    kemudian hari sye nak belibalik harga nya berapa?

    ReplyDelete
  17. hai tajudin, terima kasih kerana bertanya, harga utk agent 100pcs silver detox rm100, termasuk kotak 10pcs dan poslaju.. pembelian 300pcs ke atas boleh dapat harga murah sedikit, : ) mai jadi agent, produk sng jual, laris mcm pisang goreng panas! tq

    ReplyDelete
  18. adakah pad herba ini membantu dalam menurunkan berat badan? apa beza harga bagi ahli & bukan ahli? saya dah cuba sample, memang keluar hitam

    terima kasih

    ReplyDelete
  19. Hi Cik Anon, actualy nie bukan pad herba, boleh la utk di katakan ini koyok kaki.

    Jika cik fokus utk menurunkan berat badan, Ape kata pakai yg Gold Detox, Fungsi koyok bewarna ini adalah untuk Slimming, Boleh pakai di Perut, Peha, dan seperti biasa, di bahagian Tapak kaki, di mana seluruh urat saraf berhubung di bahagian seluruh badan dinamakan refleksologi.

    harga ahli ialah mereka yg ambil 100pcs ke atas, biasena jika customer beli 5kotak, automatic die akan mendapat harga agen..

    Alhamdulillah, muga berkesan tuk cik, tQ

    ReplyDelete
  20. rm100 utk 10 kotak?
    harge asal rm20 utk sekotak kn?
    memang untung.. teringin nak pakai benda ni..

    ReplyDelete
  21. hai tips ptd, ye saya ade buat dropshipping.
    harga ikut harga agen, thank you..

    ReplyDelete
  22. hai cik anon, jika berminat boleh booked pada sy.
    sms/call muhafis 0127522085

    ReplyDelete
  23. Salam ...

    saya berminat nk jdi agen,terus jdi ahli ke mcm mane.sbb sy memang cari stok utk gold patch tue..pas bayar 100 terus dpt ngan produk sekali ke mcm mane?

    tq.

    ReplyDelete
  24. apa beza herba yg ada dlm silver n gold patch sebab gold untuk kuruskan?

    ReplyDelete
  25. salam... sy hidayah...
    mcm mna nk dptkan pamplet pasal detox ni...?
    nk tnjuk kat pmbeli bukti...

    ReplyDelete
  26. salam..sy nak tanya..sy masih kompius antra yg gold dan silver ni..adakah segala bahan dan function dlm silver ada dalam gold? maksud sy, yg gold kan fungsinya utk turunkan berat badan. tp sy nk tahu adakah yg gold tu juga mempunyai fungsi yg ada dalam silver cthnya utk sakit kepala, sendi, senggugut, semua tu..? sbb sy takut yg gold hny utk turunkan brat jer....thanks..

    ReplyDelete
  27. hai anon 25, ya bila bankin rm100, sms kan masa pembayaran,nama, alamat, saya akan poslaju.. Gold 100pcs RM100.. termurah di pasaran, Meh try. Kalau Jual Boley untung RM100 maa..

    ReplyDelete
  28. hai anon 26, mmg beza dgn kandungan herba dlm silver dan gold.

    silver
    Bamboo vinegar extract,wood vinegar extract,vitamin c,loquat leaf,chitosan,tourmalin,cornstrach

    gold
    Bamboo vinegar,wood vinegar,chitin & chitosan,toormaline,vitamin c,minus ion powder,black haw,folium sennae,rheum officinate baill,magnolia officinalis ,sodium sulfate,coptis chinensis,dextrin

    harap membantu.. gold detox mmg utk turunkan berat badan, namun masih ade fungsi buang toksin.

    ReplyDelete
  29. hai hidayah, pamplet kami tak provide, tapi flyers utk tujuan promosi saya boleh bg contoh, yg word dan pdf punye, : )

    ReplyDelete
  30. hai anon 28, secara detail nya ini fungsi yg gold selain turunkan berat badan, ia terbahagi mengikut herba yg terdapat dlm gold.

    herba dlm silver ade pada gold, yg gold di tambah herba lain.

    BLACK HAW
    Fungsi utama: membantu untuk mencerna

    FOLIUM SENNAE
    Fungsi utama: menyembuh sembelit

    RHEUM OFFICINALE BAILL
    Fungsi utama: cooling blood, help removing internal moisture, membantu mencerna

    MANGNOLIA OFFICINALIS
    Fungsi utama: membantu untuk mencerna,menyembuh sembelit

    SODIUM SULFATE, ANHYDROUS
    Fungsi utama: menyembuh sembelit

    COPTIS CHINENSIS
    Fungsi utama: membantu untuk mencerna, menyembuh sembelit dan menyahtoksin

    ReplyDelete
  31. kalo amik 300pcs bape plak hargenye??saye ingt nk jadi ejen..boleh promote kt tmpt saye ni..saye tgk xde sape2 pon lagi yg buat...

    ReplyDelete
  32. azry, you minat nak ambik stok yg mana, gold pun okay juga jual, lagi untung dan masyukk, banyak permintaan..

    ReplyDelete
  33. salam, saya berminat le. nk amik gold utk kuruskan badan. betul ke boleh kurus???

    ReplyDelete
  34. inshaallah, dgn pemakaian yg consisten dan diet yg sesuai, mmg menjadik, jika tak mendapat berat bdn yg ideal pun biasenye badan you akan susut after pakai, bergantung kepada kesesuaian interaction badan you dgn herba detoks nie, mai beli, sms 0127522085

    ReplyDelete
  35. klu sy order yg silver 500 kpg berapa RM?
    dapat sekali ngn kotak ke?

    ReplyDelete
  36. acutera,
    klu sy order yg silver 500 kpg dpt berapa RM?
    termasuk kotak sekali ke?

    ReplyDelete
  37. acutera, jika order 500pcs harga sekeping dpt 70sen saje, kotak mmg kena beli, RM1 je sekeping. saya dah survey, org lain jual kotak rm1.5 ke atas, setakat ni kami yg paling murah.. he he : )

    ReplyDelete
  38. Salam Encik Muhafis

    Akak berminat nak beli tapi bagaimana ye? Boleh tolong ajarkan cara2 nak bank duit. Dan bila dah bank in apa yang perlu akak buat? Kena fax kepada Encik Muhafis ke?

    ReplyDelete
  39. hai kak lulu, bankin duit boleh melalui transfer di atm, cash deposit machine, atau thru online banking pun boleh.. saya ada akaun maybank & cimb.

    selepas pembayaran boleh sms kan masa pembayaran, nama, alamat, dan kuantiti & jenis order kpd sy, muhafis 0127522085. : )

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum
    en.muhafis,kalo saya nk beli borong silver 100 pcs harganya 80 sen/pcs kan?tp saya xnak kotak..boleh ke?berapa ringgit saya kena bayar?
    terima kasih

    ReplyDelete
  41. hai khairiah, tentu boleh, kotak sebenarnye di syorkanpada mereka yg ingin menjual semula.pada yg ingin memakai tanpa kotak pun okay. kerana cara pemakaian dll telah diterangkan dan ditunjukkan dalam gambar di blog ini. so tiada masalah. total rm90 termasuk pos rm10 jika ambil 100pcs silver, tq

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum..
    cik hafis kalau saya nak order 300pcs silver detox berapa total yang kene bayar termasuk pos?kotak saya tak nak sebab yang lepas saya pernah beli dengan cik hafis dan kotak dahulu masih ada lebih lagi.

    ReplyDelete
  43. wslm, hai cik yuyun, 300pcs utk silver tanpa kotak hanya rm240 shj. sudah termasuk pos rm15. asalnya rm20 utk pos ke semenanjung, sy bg diskaun rm5. jika cik yuyun tinggal di sabah/sarawak sila beritahu sy sebab kadar pos berbeza. ianya lebih mahal. sila sms sy utk perbincangan lanjut.. :)

    tqvm kerana bertanya..

    muhafis
    0127522085

    ReplyDelete
  44. salam en muhafis.

    saya ingin mencuba menjadi agent kerana ingin mendapatkan wang sampingan. tapi. saya risaukan kualiti. adakah produk ini benar2 berkesan ?
    awak duduk di johor ke. kalau ye di mana ? bole kita jumpa dan awak terangkan dgn lebih lanjut.

    ReplyDelete
  45. hai rina, ape khabar :). ye saya tinggal di area skudai johor. jika ada kelapangan boleh berjumpa dengan saya dan bincang lebih lanjut. SMS 012-7522085.

    Produk memang telah terbukti berkesan berdasarkan testimoni dan feedback pelanggan2 saya. Boleh refer di website. t.kasih

    ReplyDelete
  46. Salam,
    Saye ade sms tapi x dapat feedback lagi la

    -ridzuan@wan-

    ReplyDelete
  47. salam..bro muhafiz..saya ingat nak beli gold 50 and silver 50 harga ikut agen ke? and saya kalo nak kene jadi agen..kene byr jadi ahli dulu ker? baper arganya? tq.

    ReplyDelete
  48. paling sikit mmg seratus keping ke?kalo sy beli 100pcs x RM0.80=RM80 je kan sy kena bank in?wang pos free kan?

    ReplyDelete
  49. salam...leh beli kotak sj?

    ReplyDelete
  50. hi Lan, tiada bayaran untuk ahli pun. u beli borong dapat harga agen. lebih murah, itu sahaja konsep nye. :)

    ReplyDelete
  51. hi Mualij, kotak sahaja tidak dijual. maaf yea.. :)

    ReplyDelete
  52. are you sure yg hitam tu toksin keluar dari badan? ade kertas kajian x yang mengatakan toksin tu keluar dari tapak kaki dan bukannye mmg foot patch tu sendiri yg bertoksin?

    surat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia?

    Waiting for your reply

    ReplyDelete
  53. yo! pengesahan dr korea siot.lab test tulih guangdong?!http://en.wikipedia.org/wiki/Guangdong

    Guangdong is a province on the South China Sea coast of the People's Republic of China.

    hellooooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  54. assalam..macammana nak tempah ea?

    ReplyDelete
  55. saya nak tempah boleh x?tapi nak tanya...produk ni ori ke x?

    ReplyDelete
  56. mcmne nk pastikan yg nie bkn tiruan puner...sbb byk sgt product tiruan kt pasaran sekarang

    ReplyDelete
  57. I was able to find good info from your blog articles.
    Here is my webpage - overnight acne cure

    ReplyDelete
  58. Nokia E66: Tanggapan tu betul. yang keluar dari kaki warna hitam adalah herba toksin buluh yang berwarna coklat. saya selalu mengingatkan pada customer, kenalpasti toksin yg keluar melalui banyak minyak yang keluar, yang lagi teruk lendir pun ada yg keluar sekali.

    so far respon dari regular customer sangat positif. saya pernah nak stop jual tapi sebulan je, then sambung balik sbb demand dari customer masih ada.

    cubalah dulu dan rasai keberkesanannye. okie? :-)

    ReplyDelete
  59. halimhadi: saudara, betul tu, memang sebelum ni saya ambik produk jungong. tapi saya lebih minat silver detoks from korea. now korea only. hehehe

    ada masa nanti saya update dan remove jungong lab test itu. terima kasih kerana remind. Mohon try pakai tuan.

    ReplyDelete
  60. dygsaiful: produk ni ori made in korea. ada buatan malaysia, jika tengok di farmasi ada jual kinohimitsu punya brand, tapi mahal. Why not we use same kind of product, same quality, with lower price. Kita untung kat situ. Saving. nak beli contact me tuan Saiful.

    ReplyDelete
  61. 10pcs = 5pair la ?

    ReplyDelete
  62. yap, tapi saya cadangkan beli 100pcs dpt harga borong. kalau rasa banyak sangat takut habis boleh kongsi pembelian dgn rakan dan bankin pada saya. okay. :-)

    ReplyDelete
  63. wan, saya dah reply, T.Kasih kerana bertanya. kalau ada kawan2 yang minat bagitau ye :-)

    ReplyDelete
  64. Lan, boleh campur tiada masalah. Agen tak ada bayaran pendaftaran, cuma bila beli min 100pcs dapatlah harga borong seperti yang dinyatakan.

    HARGA AGEN
    100pcs = RM0.90/Pcs
    300pcs = RM0.85/Pcs
    500Pcs= RM0.70/Pcs
    1000Pcs = RM0.65/Pcs

    ReplyDelete
  65. ada lagi ker bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ade lagi, saya masih menjual, akan datang nak tambah produk lah, jika ada pertanyaan sms/wassap je saya takde masalah, saya akan reply. thanks :-)

      Delete
  66. salam...saya nk order gold detox foot patch..ade lg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai en profile kampung. :-) stok gold detox masih ada, sms saya untuk maklumat lanjut

      Delete
  67. gold detox bpe price?

    ReplyDelete